Deklaration

Har varit duktig och registrerat min deklaration på nätet idag. Tänk vad lätt det är! Bara att logga in och sen några klick här och några tryck där och ändra lite här och lägg till lite där sen är det klart.
Förr så drog man in i det längsta till sista helgen innan man skulle köra iväg till lokala skatt och lägga pappren i brevlådan. Vilka bilköer det var då! Jag körde buss på den tiden och det var lite knökigt att komma fram och förbi alla dom som köade.
Det finns faktiskt saker som inte var bättre förr och det var en av dom.

Idag har jag lite träningsvärk i ryggen efter allt motionerande i helgen. Fast det hindrade inte mig att åka ut till golfbanan och träna lite. Roligt att se alla människor som tränar. En del har jättebra golfsving och andra ser för roliga ut när de svingar. Vi kan ha riktigt roligt åt detta när vi åker hem. Då kan man ostört kommentera alla konstiga golfsvingar som en del har. Fast egentligen har det inte någon betydelse. Bara man själv tycker att det är meningsfullt att spela och gillar att komma ut lite.
Vi golfare är ganska prioriterade tycker jag. Vi får många olika naturuppleverlser. Härliga tidiga mornar med hav, skog, himmel och sol och allt vad det kan vara. Jag njuter lika mycket om inte mer av att bara komma ut i naturen som av att spela golf.
Roligt att lufta mina fina rosa golfklubbor. Inte många som har sådana. Dom är specialtillverkade för mig. Ja, jag vet...jag är jävligt mallig över dom. Jag är skitsnygg på banan. Rosa klubbor, rosa jacka och rosa keps. Det ska synas att det är jag som är ute och luftar mig. Det sätter även lite press på mig att försöka att spela så bra golf som möjligt så man inte blir känd som "den rosa kärringen som inte kan spela".

I moron är en ny arbetsdag. Hoppas att du Superman har hållit dig frisk under helgen så Heman slipper jobba för två. ;-)

Lev väl.

Trädgården

Idag skulle jag egentligen följt med min oäkta make på Jägerso. Vi var speciellt inbjudna med buffé och rundvandring i stallen och allt möjligt. Fast när jag vaknade i morse så tänkte jag, nej, jag har inte lust att gå där i detta fina vädret. Vill fixa lite i tradgården och snygga till där. Så blev det. Har tillbringat 30 år av mit liv i häststall så jag vet hur det ser ut.

Har sopat utanför tomten och klippt bort gammal blomställningar från lavendeln. Det gjorde jag med häcksaxen i förmiddags. Kunde glädjas åt att väcka min "räliga" granne. Han kommer hem vid fyratiden varje morgon och hans 20 år gammla BMW årsmodell 85,låter som en traktor. Gamle gubben är ute och raggar varje kväll. En riktigt "räli gubbe".
I vilket fall som helst kunde jag i dag glädja mig åt att väcka honom. Heheheh! Inte mer än rätt. Han väcker oss varje mogron vid fyratiden.
Inte nog med att hans bil låter. Han ska ha in den i garaget och sen ska han köra upp den andra gamla häcken Honda samma årgång. har han på uppfarten. Den låter lika mycket som BMW´n. Hondan har han dessutom lagat med plast som han stoppat in i ett trasigt positionsljus. Huset han bor i lagar han med plåtbitar som han sätter fast med silvertejp. Rena nöjet att se hur djävligt det ser ut.

Idag har jag planterat 40 st penseér i trädgården. Måste glädja grannarna med lite trevliga blommor. Det blir fint när de blommar ordentligt. Måsta ha trädgården lite fin fast vi ska flytta. Det ska se trevligt ut när det kommer spekulanter och tittar. Hoppas, hoppas att det kommer någon som vill ha huset snart. Det hade varit skönt att bli av med det.
Hoppas, hoppas att någon även vill köpa min lägenhet också. Trist att stå och ha den kvar. Dom pengarna kan man ha betydligt roligare för.

Ska göra fylld spättfilé till middag när Donne kommer hem. Ska bli gott. Paté till förrätt.

Spelade vollyboll med arbetskamraterna i går. Har faktiskt lite träningsvärk i armarna och i benen och i ryggen idag. Härligt! Det var kul. Det var 35 år sedan sist jag spelade men det gick ganska bra. Tycker jag själv i alla fall. Inte säkert att mina lagkamrater tycker detsamma. Är jag för gammal för sådana sporter?

Har dansat till Status Quo idag. Drog på volymen ordenligt och hoppade runt i källaren där cd-spelaren står. Råkad kika ut genom fönstret.....min snälla granne (jag har en sån med) stod och hängde i fönstret och undrade nog vad jag höll på med. Men det bjöd jag på och dansade glatt vidare.

Ha det gott i helgen!

Kramis.

Våffeldag!

Sitter just nu och väntar på att tidena ska gå. Ska strax åka på information om högskolans nya regler. Mycket som händer i skolans värld. Det är spännande.

Idag ska det serveras våfflor på skolan. Typiskt när inte jag är där. Men vi har införskaffat oss ett sprillans nytt våffeljärn här hemma så jag kan grädda egna i kväll när jag kommer hem. Fast vem vet .....  det blir kanske våfflor på föreläsningen.

Har just varit ute och gått en lång runda med vovvarna. Det är riktigt kallt ute. Frost på marken. Jag som bytade till sommardäck igår. Hade dubbdäck och dom måste bytas innan nedda månaden är slut så det var ju lika bra att gör det när dom har tid på skolan. Det är bra att jobba på en fordonskola. Dom kan träna lite på personalens bilar.

En sista sak innan jag sticker iväg.

Stackars, stackars, stackars dig Superman! Lilla gubben är sjuk. Förkyld! Jag vet minnsan hur det känns för en man att vara förkyld! Ynkligt, gnälligt, eländigt och ynkligt en gång till! MES!!!!! Är du en mus eller en man!? Snyt dig och kom till jobbet! Hosta lite på mig!

Lev väl!

Söndag igen....

Så då var det helg igen. Tiden springer iväg.
Igår var jag i min lägenhet och städade så jag slipper att tänka på det mer. Nu är den dessutom helt tom. Vilken börda det har varit på mina axlar! Ska bara tvätta fönstren och balkongen men det gör jag när den är såld. Det ska bli skönt när jag blir av med den så man kan gå vidare igen.
Träffade min son nr 1 som hjälpte mig att bära der det sista. Han är en sån go kille. Snäll och hjälpsam. Synd att han inte hittar någon tjej. Han har inte så stort umgänge. Det är bara arbetskamraterna han har. Hans skolkompisar i grundskolan var inte så trevliga mot honom så dom vill han inte träffa. Då var de trevligare i gymnasiet och på folkhögskolan han gått på.
Han och lillebror hade jättemysiga kompisar när dom var små. Tre barn som bodde grannar med oss. En härlig familj.

Söndag....suck....tvätt.... fast det gör jag så ofta ändå så det spelar egentligen inte så stor roll villken dag det är.
Har varit ute och tränat lite golf i skitkalla vädret. Gubben är så entusiastisk. Han ska bara bli så bra i golf denna säsongen. Fast det har jag hört förut. Han har för säkerhets skull även börjat gnälla lite på sin onda rygg och sin brutna tå. Ja, ni läste rätt. Brutna tå. Han slog lilla tåsingen så den faktiskt blev blå, men bruten är den nog inte. Bra att gardera sig om golfen inte blir så bra.

Har ätit tjocka revben med sallad och marinerade morötter till middag. Jättegott! Revbenen tillagade mannen i stekpåse idag och det blev kanon. Rekommenderas!

Ska till min plastsvärdotter på fika i eftermiddag tillsammans med min oäkta make och mina oäkta svärföräldrar.

Sen är denna dagen slut.

Imorgon är det jobb igen!

Lev väl.

PIM

Idag har jag "pimat". Vad i hela fridena namn är det? Ja, det kan man undra.
PIM står för pedagogisk information och multimedia i skolan, tror jag, ska jag väl tillägga.
Jag har i alla fall gjort en liten film som handlar om naturen i min vardag. Jag var nere i Skanör och tog lite bilder och av dessa bilder har jag gjort en liten film med musik och för- och eftertexter och allt. Ja, ni hör hur stolt jag är.
Den blev skitbra!
Här kommer lite bilder från filmen för jag kan ju inte lägga ut filmen här. Om man kan det så vet i alla fall inte jag hur man gör. Jag lägger ut filmen på facebook så kan den beskådas där.



Vintergäcken står i full blom i min trädgård.



Det gör även snödropparna.



Inga fåglar vid fågelpolishuset för att äta just nu.
Dom blev skrämda när dom såg att dom skulle komma med på bild och flög sin väg.



Molly tyckte det blåste alldeles för mycket. Det var dessutom taggiga grenar på marken så hon var inte speciellt road.



Badhytterna står tomma och öde.
Om några månader är det full rulle med badgäster.

Visst är det härligt med våren. Detta är verkligen min favoritårstid. Fast fy, vad det var kallt att ta bilderna i veckan.

Lev väl!

Kalas

Idag har vi varit hos svärfar och gratulerat honom på födelsedagen. Han fyllde egentligen år i går men vi köpte fastlagsbullar med oss och körde över till honom idag för att fira lite grand. Han har inget kalas men en kopp kaffe går bra.
Han blev 88 år och det tycker jag egentligen att man ska fira ordentligt. När man kommit upp i den åldern ska man fira varje födelsedag tycker jag.

Han är frisk och pigg och en hängiven golfare. Han spelar golf nästan varje dag. Spelar han inte på banan så kan man hitta honom på puttinggreen där han står och tränar. Han är riktigt duktig med. 17 i handikapp. Inte fy skam vid den åldern. Han spelar varje tisdag med gubbarna i klubben och då har dom en slags turnering som går över säsongen. Gissa vad? Han vinner oftast hela turneringen eller blir tvåa.
Han brukar klaga på att han får hjälpa dom andra gamla gubbarna med att hitta deras bollar. Dom ser inte så bra och då är dom yngre än svärfar. Det tycker han inte om men han har samtidigt svårt att säga nej när dom frågar om han vill hjälpa dom.
Under vintern har han gått en kurs i tyska. Krutgubbe.

Tänk om man får vara så pigg när man blir gammal? Inte säkert att man blir så gammal. Jag får väl se. Min mamma fyller ju 86 så jag har att brås på. Bara jag inte blir lika gaggig. Fast jag ska ju inte klaga. Har inte pratat med henne på ett helt år. Har ringt men hon vill inte själv hålla kontakt så då får det vara så.
Hon har bara kontakt med min son nr 1. Son nr 2 pratar hon inte heller så ofta med. Jag tror att det är sonen som ringer henne.
Trist när gamla människor som behöver hjälp av sina barn inte vill ha kontakt. Fast jag är inte ledsen över det. Jag slipper ha dåligt samvete för att hon ringer och gråter i telefonen och är så sjuk så sjuk.
Hon fick hjärtinfarkt och ringde ambulansen och medan hon väntade så fixade hon med blommorna på balkongen så inte dom skulle fara illa när hon var borta. Ja, det var naturligtvis inte någon hjärtinfarkt. Det var lite kärlkramp om det ens var det sa sköterskan. Hypokondri kallas det.
Jag har lärt mig att alltid kolla med personalen inom sjukvården först innan jag pratar med henne för hon ljuger och säger att det var mycket värre än det var.
Jag brukar säga till mina söner att om jag blir som mormor så säg för helvete till mig.
Skulle nog kunna skriva en hel bok om min mor och hennes påhittade sjukdomar som hon haft under årens gång.

Lev väl och bli inte en gammal gaggig tant eller gubbe!

Golfsäsongen har börjat!

Idag har jag varit ute och spelat lite golf. Det känns ganska bra att komma igång. Vädret var underbart och banan var dyblöt men jag njöt i alla fall.
Vi gick inte mer än 6 hål för det gick en fyrboll framför oss som var otroligt långsam men det var bra ändå. Slagen sitter som en smäck trots att jag inte spelat på hela vintern. Långt och rakt, faktiskt bättre än när jag slutade i höstas. Har kanske chansen att sänka handikappet.
Min golfsmed har sagt att när jag är nere i 25 i handikapp så ska han göra nya klubbor till mig. Har 28.5 idag så det finns ju en liten möjlighet att komma ner till 25 i år. Han gör så fina klubbor till mig. Inte nog med att dom är bra dom är snygga också. Rosa fina skaft. Det lyser om dem.
Det är viktigt att man gillar sin utrustning. Man ska trivas med den och gör man det så är det roligare att spela.

Är det fint väder i morgon med så kanske jag kan lura ut gubben igen att spela några hål. Hoppas det.

Det är härligt när man börjar få lite vårkänslor. Vintergäcken, snödroppar har tittat fram och krokusen likaså. Man blir så glad i själen när det är vår. Det är min favoritårstid. Känner att livet långsamt börjar krypa in i kroppen på mig och det börjar bli roligt att göra saker och ting igen. Har varit ute i trädgården och fått undan lite gamla växter så det nya kan titta fram.

Med hopp om att solen lyser i morgon.

På G....

Nu är det torsdag och det känns som om jag är lite på g. Fredag i morgon och studiedag. Vår rektor har fixat bullar på fm och fika på em. Det är himla bra tycker jag. Superman kommer väl att vräka i sig två bullar (det kostar gratis) och Heman som är lite mer försynt är inte säkert att han äter bulle alls. Då tycker Superman att han kan ta Hemans bulle med.

I morgon ska vi alltså lära oss allt om livskunskap. Tja... är man 50 bast så kan man ju en del redan men det kan ju bli bra diskusioner så vi får se.
Kunskap om livet......det ska vi lära våra adepter. Man har ju hunnit vara med om en hel del under dessa år en men jag vet inte om det är så lämpligt att delge våra elever detta. Jag menar att dom gör säkert samma saker som vi gjorde när vi var unga dom har bara satt lite extra krydda eller vad man ska kalla det, på det . Dom kanske ska lära oss lite nu på gamla dar?

Idag har jag fått tag på en ny mäklare som ska försöka att sälja min lägenhet. Hon verkade opptimistisk så jag får väl se. Jag sa att hon kan ju sälja den lagom tills den 25 april så blir det en bra 50-års present till mig.

Fick frågan vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Jag vet inte. Vad ger man en gammal kärring som har allt. Silikonbröst har jag inte. Inte heller en 25-årig pojkvän med stora muskler. Baddräkt med tryckinochpuffaupp-funktion har jag inte heller. Merca SLK 320 hade inte heller varit så dumt. Fast jag rör mig inte i de kretsar där jag kan förvänta mig att få något sådant i present. Så det går väl bra med vin, blommor och presentkort på något bra eller roligt. Jag gillar ju att resa och kan jag kombinera det med golf så ar det kanon.

Vi har åkt med startiden syd på golfresa och det är jättebra. Alla golftider är förbokade och dom har bara riktigt bra hotell. Har resor nästan överallt. Vi har åkt med Golf Placir också och det var också riktigt bra.

Carpe diem känns lite närmre idag än innan.

Lev väl!



Mäklare

Jag har haft min lägenhet till salu i fem månader nu och det har inte hänt ett dugg. Har en jättetrevlig mäklare som har haft lite visningar men som har inte lyckats att hitta den rätta köparen.
Lägenheten som jag faktiskt inte själv bott i de sista tre åren. Det har mina söner fått göra när jag flyttade till Höllviken. Men så blev det så att son nr 2 fick för sig att flytta till Karlskrona och då blev det naturligt att även son nr 1 flyttade till eget.
Så nu står den där tom och öde sen fyra månader tillbaka.
Lägenheten är jättefin. Ligger högst upp i ett niovåningshus och är renoverad med nytt badrum och kök. Utsikten är fantastisk. Det är på den inglasade balkongen som jag njutit av de absolut vackraste solnedgångarna jag sett någonsin. Man ser hela Lommabukten och vid bra väder ända till Barsebäck.

I vilket fall som helst har jag nu sagt upp avtalet med min mäklare. Det känns lite trist för jag gillade henne verkligen som person. Jag känner bara att jag måste göra något nu och det enda jag kan göra är att byta mäklare och hoppas på bättre tur med nästa. Nu ska jag bara försöka att välja en ny mäklare. Inte det lättaste. Speciellt inte när man är sambo med en mäklare. Tyvärr säger ju lagen att han inte får sälja min lägenhet så jag måste antingen sälja själv eller hitta någon annan som kan göra det.

Just nu känns carpe diem långt borta. Dagen kom, gick och är snart slut. Tycker inte jag fångat något alls.

Hoppas på en bättre dag i morgon.

Karlskrona-helg

Man inser hur gammal man är när man får ta bilen och köra 25 mil för att fira födelsedag med sonen. Tänk att det gått 23 år sedan han föddes! Min lille. Den store föddes för 25 år sedan. Vi konstaterade att jag nu är dubbelt så gammal som han. Suck! Tiden går alldeles för fort.
Vi hade i alla fall bestämt att vi skulle fira lillebrorsans födelsedag i Karlskrona där han bor. Egentligen fyller han inte förrän på onsdag men eftersom han bor 25 mil bort är det enklare att fira honom när det är helg.
Jag plockade upp som nr 1 i går och vi körde iväg norrut. När vi just börjat köra så säger sonen att han skulle ju tagit en Manga-pocket med sig så han hade något att göra på vägen upp. Jag menade att det gör ingen nu kan han ju njuta av mitt sällskap hela vägen och jag kan njuta av hans!
Resan upp gick bra. Ett stopp vid Ekerödsrasten hör ju till med en fika såklart.

När vi kom fram så var det regnit men vi gick ut för att kolla om Bokia var öppet. Sonen ville fortfarande ha en pocket för hemresan. Förstår inte vad det är för fel på mitt sällskap. Kan vara att jag glatt sjunger med i alla låtarna på cd-skivorna.
Bokia var stängt. Hela Karlskrona var stängt och det skulle det vara tills på måndag! Inget söndagsöppet här inte.

Vi fortsatte att traska vidare i regnet för att hitta någonstans att äta. Hittade en fransk restaurang som verkade ha riktigt god mat men det tyckte inte den stora sonen som inte äter "konstig mat" men son nr 2 och jag tyckte det verkade jättebra och kände oss lite lurade för vi inte kunde gå in där.
Efter en halvtimmes traskande i regnet så hittade vi en grekisk restaurang som verkade ok så vi dök in där. Det var en lyckoträff. Vi åt en trerätters. Förrätt: toast skagen, Varmrätt: baconlindad oxfilé med klyftpotatis och till efterrätt en chokladtårta med vaniljglass och vispgrädde. Allt för 219 kr/per. Kanon för en moders plånbok.
Här är en bild från vår middag.

Det är son nr 2 som tittar in i kameran.

Efter middagen gick vi hem till sonen och spelade wii. Det är jättekul. Även jag tycker det är skitkul.

Stor koncentration.

Hotellet var bra. Ett mysigt hotell med gamla anor mitt i Karlskrona. Sov gott hela natten nästan. Det var några ungdomar som väsnades så jag vaknade men somnade om igen. Hotellet har en nattklubb som är välbesökt så man får väl räkna med att det är lite liv i luckan.
Frukost kl 9.45 med båda sönerna på hotellet. Kanonfrukost med bla scrambled eggs och bacon.

Nöjda och glada tog vi farväl av sonen/brodern och begav oss hem till Arlöv/Höllviken igen.




Läntar redan tills nästa gång jag får träffa dom tillsammans igen.

Ny spännande vecka väntar.

Hotell

Nu har jag bokat hotell i Karlskrona över helgen. Min yngsta son bor där och jag och den äldre sonen ska dit och hälsa på. Den"lille", som egentligen är störst, fyller 23 år. Det ska vi fira i helgen.
Man kan visserligen åka framoch tillbaka samma dag men det känns konstigt när man tillbringar mer tid i bilen än tillsammans med sonen.
Det tar ca 2,5 timmar att köra upp. Då stannar vi och tar en fika på vägen.
Vi ska förutom födelsedagspresenter ta med oss lite flyttkartonger med sonens grejor som ingan av oss andra vill hysa längre.
Det är så roligt att få tillbringa en hel helg med båda sönerna. Det är inte så ofta det händer. Jag blir så lycklig av bara tanken.
Son nr 1 och jag ska bo på First Hotell mitt i Karlskrona. Son nr 2 bor bara 3 kvarter därifrån så det är lätt att förflytta sig. Son nr 2 har en liten gullig etta med ett pyttelitet kök så det hade varit lite trångt att knö in oss där. Det hade gått men jag är lite bekväm och tycker om att sova bra och ha det lite lyxigt med en god frukost på morgonen.

Nu har jag satt son nr 2 i arbete med att ta reda på en bra restaurang som vi kan äta på. Det är lite knökigt eftersom son nr 1 är lite kräsen. Han äter i princip bara kött, sås och potatis, pasta och ris. Inte kyckling. Kinamat är uteslutet. Helst ett ställe där han kan få en planka eller en redig biff. Grönsaker säger han att man blir sjuk av. Alla andra blir friska av grönsaker men inte han.
Han gick på folkhögskola ett år i norra skåne och då fick han en tröja där det stod " Jag älskar djur, helst med en god sås till." Passar honom jättebra.

Det har varit lugnt på jobbet idag och jag har fått gjort allt det jag hade tänkt att göra. Skönt.

Jägersrodag

Ja, så var det Jägersrodag igen. Ensam hemma och kan ligga i soffan och pilla mig i naveln och rapa och fjärta hur mycket jag vill.
Har kokt ett ägg och tagit fram lite räkor från frysen. Ja, ni gissar rätt. Ska frossa i en räkmacka lite senare. Ska ner en vända i bastun först.
Tränat på jobbet idag.
Jag kör lite bodypump i mitt eget tempo till egen musik. Det är jättebra. Höll på lite drygt en timme. Totalt var vi 8 st som tränade idag. Det är bra tycker jag. Lite sällskap. Alla tränar efter sitt eget huvud och verkar tycka att det är bra.

Superman borde hålla oss sällskap i gymet. Så hans bigpack kunde bli ett sexpack istället. Kom att tänka på att han ska skaffa sig motorcykel. Jag kan se honom framför mig i skinnställ. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!! Vilken syn! Ni vet när man var liten så gjorde man potatisgubbar genom att sticka in pinnar i potatisen så den fick ben. Så kommer han att se ut. Som en skinnklädd potatisgubbe. En jättebuk med två pinnar som sticker ut nertill.
Usch! Nu är jag inte snäll. Det är nästan mobbning på hög nivå. Förlåt Superman. (Fast visst är tanken kul)

Själv är jag jättesnygg! Naturligtvis. Ingen hade varit så snygg som jag i skinnställ. Jo, kanske Supemans sambo. Vi har kommit överens om att vi snor Supermans MC när han väl fått tummen ur rumpenstumpen och köpt en. Så drar vi.
Vi ta bara lillalullan med. Monterar på en sidovagn så fixar det sig. Superman få ta hand om resten av barnaskaran.

Idag har det varit väldigt lugnt på jobbet. Alla undrade vart alla eleverna tagit vägen. Det var verkligen tomt. Hoppas det är mer liv i luckan i morgon. Det är roligare att jobba när det är lite fart och fläckt på skolan.

Alla prata om att skolan ska vara en del i samhället vaför kan inte samhället vara en del av skolan. Varför är det alltid skolan som ska finna alla lösningar på allt? Varför är det så att näringslivet aldrig frågar om det är något de kan hjälpa till med. Det känns som om det alltid äv vi som ska ställa upp. Vi ska ordna så vi får bättre elever till skolan. Vi ska se till så det bara är högpoängare som söker sitg till utbidningarna. Vi ska leverera duktiga och kunskapstörstande arbetskraft.
Vad gör branschen för att locka duktiga elever till utbildningen? Vi får ofta höra från lärare på grundskolorna att lille Kalle meckar med sin moppe så då kan han bli bilmekaniker. Va f-n! Har dom aldrig öppnat locket på sin bil? Hur mycket meckar man och skruvar man på dagens bilar

Ny vecka, nya drömmar

Ja, så var man "på banan" igen. Måndag och en härlig vecka framför mig. En underbar vecka där jag kan terrorisera mina kollegor på jobbet igen. Det är nästan så man längtar till jobbet när det är helg. Just bara för att få håna och bespotta mina goa kollegor. Det är inte alla jag hånar och bespottar. Det är mest bara en! Superman! Han tål det. Det är det som är så kul! Sen kan han håna och bespotta mig och det är lika roligt. Man får tåla en del!
Idag sa jag att Heman har umgåtts för mycket med Superman. Det ser man på Hemans mage. Den börjar...(eller rättare sagt den har varit så ett tag) likna Supermans mage. Det är nämligen så att jag misstänker att Superman smugglar vattenmeloner! Han tar en i butiken varje dag och gömmer under tröjan! Han har inte fattat att det bara är kvinnor som kan smuggla vattenmeloner. Heman smugglar inte vattenmeloner han smugglar handbollar men han är nog på väg att avancera till melonstadiet.

Varför får män pondus och kvinnor bara blir tjocka? Kommer att tänka på mina änglar jag har hängade hemma. Dels i fönstret och dels en på väggen. Dom är runda och goa och vackra.






Här är beviset! Tjocka kvinnor är vackra!
Ängeln som hänger ensam har en kollega på jobb gjort. Vet inte om hon kommer ihåg det men det var många år sedan nu. Hon jobbade på ett ställe som heter ALT och där gjorde hon den inför en julmarknad och jag köpte den. Cornelia, jag gillar ängeln i prickig baddräkt du gjort.

Ni måste hålla med att inte hade de varit lika vackra om det hade varit män! Jag hade inte köpt en gråhårig gubb-ängel i glittriga badbyxor med magen hängade ut. Inte heller om den hade röda badbyxor med vita prickar på heller. Speciellt inte om den dessutom var hårig överallt. Vem skulle vilja ha en sån hängade i fönstret?!

Kom plötsligt att tänka på stranden! Äldre män i (i min ålder) badbyxor, strumpor och sandaler! Huuuuaaahhhööörk!

Superman har hittat ett ställe i Eslöv där han kan få massage med "happy ending" säger han, men han drömmer nog. Jag tror han har en önskan om att det var så.

Cecce, när vi drar highway to hell måste vi hitta ett ställe med muskulösa män som vet hun man ska massera en kvinna! I alla fall för din skull! Min lille gubbe här hemma är jätteduktig på massage. Knådar mina stela axlar så dom blir mjuka och fina. Fast nu har han köpt en maskin som burrar och låter och väger säkert 4 kg. Inte bra!

Vårtecken har jag fått i min trädgård. Härliga vintergäck och små fina snödroppar. Det går på rätt håll nu även om vädret inte har varit så bra idag.

Kramisar!

Helg

Lördag
Vaknade med huvudvärk. Det är ingen höjdare. Speciellt inte om man inte druckit alkohol kvällen innan. Fick ta en Ipren och slänga mig i soffan efter frukost.
Sonen ringde och undrade om vi skulle köra iväg alla hans gamla tidningar och Mangapocket till Skivesset. Så det vara att hoppa i anständiga kläder och köra till Burlöv för att lasta bilen full med sonens grejor.
Han har alltså sparat alla sina gamla Kalle Anka från 90-talet, 600 st! Det var två flyttkartonger. Sen hade han tre bärkassar med Mangapocket som han också skulle sälja.
När vi kom till Skivesset så var där inte någon som kunde räkna och värdera grejorna så vi fick lämpa av allt där och så skulle dom höra av sig i morgon.
Vi fick även burit ner lite grejor från min gamla lägenhet till sonens källare, samt lite som skulle hem till mig.
Nu ska jag bara få sålt lägenheten så man kan koppla av allt vad flyttning heter en stund.

Söndag
Idag var det städning som gällde. Vi ska ha visning på huset och då måste det vara snyggt och fint. Det vara bara att sätta igång och plocka undan grejor och städe i köket så det vara fint.
Ja, det stämmer, vi ska sälja huset.
Det är så att jag älskar att bära flyttkartonger. Ut med allt från skåp och lådor, vippa in allt i papper och ner i kartonger. Bära alla kartongerna ut från huset och in i bilen och sen ut från bilen och in i den nya bostaden. Sen bor jag där i 2-3 år för att sedan göra om procedurer på nytt. Jättekul!
Näääähä, fy vad det är tråkigt! Jag verkligen avskyr att släpa på flyttkartonger. Förra gången vi flyttade så fick jag ont i ryggen, ischias. Det var horisontellt läge som gällde. Fy vad det gjorde ont.

Jag myntade då ett nytt ordspråk: När Lena rör sig står blixten stilla!
Alltså det gick inte att röra sig. i fyra dagar låg jag ner och sen släpade jag mig till en kiropraktiker och efter några behandlingar var jag en ny människa igen.

Det är roligt att komma till något nytt men det är väldigt jobbigt att flytta. Tänk bara så mycker grejor man samlar på sig under årens lopp. Numera packar jag inte upp allt utan bara flyttar kartongerna från det ena stället till det andra.
Hoppas jag någon gång hittar nånstans där jag kan trivas riktigt bra.

Idag har den oäkta mannen lagat fläskfilé med nån god sås och sallad. Mumsigt. Han är en pärla den mannen.

Skivässet har inte hört av sig som dom lovade att dom skulle göra. Undra om dom trodde på det själv? Nu får jag jaga dom i morgon isället.

Supermans sambo vill hänga med mig på mina resor och mc-åkningar. Det ska bli jädrans roligt! Hoppas vi hittar varsin ung snygging som vi kan ta highway to hell! Cecce är säkert skitsnygg i skinnställ!

No one can take your dreams away.

Kramis

RSS 2.0