Gräsänka!!!!

Denna helg är jag gräsänka! Ska ligga i soffan i min joggingdress med gällivare-häng och klia mig i naveln!

Jag startade helgen med att öppna en liten flaska vin efter att jag hämtat en pizza på byakrogen där vi bor. Dom har jättegoda pizzor! Ni vet en sån pizza med tunn botten och en massa goa grejer på.
Fast egentligen började jag med att gå en jättelång promenad i skogen med vovvarna. Vi såg inte några hjortar men massor med fåglar som sjöng vackert för oss.

Satt och kolla på tv tills klockan var halv ett. Då tyckte tjejerna att matte skulle gå och lägga sig. Det är konstigt att dom tvunget ska ligga i min säng när det är en hel stor tom säng sidan om! Ja, vi knör ihop oss i min säng alla tre. Dom tycker det är mysigt.

Idag var jag uppe innan några grannar var vakna. Trötta grannar jag har. Åt frukost och sen en runda med hundarna.
Satte igång att snygga till gräskanterna vid garageuppfarten. Om jag får säga det själv så har vi för tillfället byns snyggaste gräskanter! När jag var klar med det så var klockan bara 9.00!

Dax att ta itu med hemmet invändigt. Det passade ju bra för det började regna när jag var klar med gräset.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska åka ner till affären eller om jag ska äta något först.

Senare ska jag lägga mig i badet och bara ta det lugnt. Kanske blir det lite vin till köttet jag ska ha till middag ikväll.

Var mannen är???
Han är i Spanien och spelar golf! Tänk vad härligt! Dom är 35 gubbar som åker ner över helgen och spelar. 

 
Bild: Google

Sponsrade av ett känt kosmetikamärke.

Lev väl alla glada människor - ja, ni andra också förståss!

Kramiz!

(PS. Gerd. Kul du gillar min sida! )

Söndag igen

Veckorna ramlar på i en rasande fart.

I går ringde jag Kerstin, min vännina,  och frågade om hon ville underhålla mig. Då berättade hon att hon blivit opererad för blindtarmen! VA!!!??? Varför har du inte berättat detta? "Jag behöver väl inte berätta allt tråkigt som händer mig" svarade hon! Du måste hålla mig informerad om vad som händer dig!

- Jag förstår inte varför jag är sjuk så ofta nu för tiden.
- Det är väl inte så konstigt.
- Jasså, vadå då?
- Ja, du är ju inne i reperationsåldern.
- Va? Reperationsåldern? Vad menar du?
- Jamen du är ju mellan 50-60 år nu. Det är den åldern då alla krämporna kommer fram! Du ska se när du fyllt 60 är du frisk som en nötkärna igen!
- Hmm...... ja det stämmer nog. Hmmm......reperationsåldern.....hmmm.....det har jag aldrig hört förr. Men det ligger något i det.

Jag åkte i alla fall hem till min kära vännina och lyckades få henne med ut i skåneland på en biltur. Vädret var ju fantastiskt. Upp på Rommelåsen och kikade på den fantastiska utsikten. Hem och slände av hundarna och iväg igen. Ner till Sövde och sen vidare tillbaka till Kerstin igen. Där bjöd hon på en jättegod laxmacka och underbart te. Vi hade en mysig dag och Kerstin tyckte det var bra att jag lyckades få bort henne från alla måsten som hon hade ställt upp. Allt sånt är ju kvar när hon kommer hem igen.

Idag får jag som vanligt se vad dagen har i sitt sköte. Det är ju söndag och jag hör att Donne just satt på tv´n igen. Kan det vara Vasalopp? :o(

Lev väl - carpe diem.

Kramiz!

RSS 2.0