80%

Efter att ha jobbat i Sjöbo på särskolan i 9 månader så är jag tillbaka på mitt gamla jobb. Kunde fått förlängning i Sjöbo till oktober men fick inte mer tjänstledigt från Malmö. Säger inte upp en tjänst när man jobbat i kommunen i 30 år!
Saknar de go basrnen på särskolan! Får ingen kram längre när jag kommer till jobbet på morgonen. Det fick jag nästan alltid av något barn på särskolan. Supergoa ungar!

Livet knallar på som det brukar med resor, golf och ridning och jobb. Fast jag jobbar bara 80% nu fram  till hösten, när skolan börjar igen. Det är verkligen jätteskönt! Jobba 4 dagar och vara ledig 3. Kan verkligen rekommendera detta.

Har fått en samåkarkompis till jobbet och det är jättekul. Anna-Lena som är skolsköterska har tackat nej till ett jobb i Sjöbo kommun och ska fortsätta att jobba i Malmö. Det är toppen tycker jag för tiden går lite fortare när man har någon att prata med i bilen på väg till jobbet.

Nu har jag snart ridit på Brunte ett helt år. Tänk vad tiden går fort. Han är för go alltså! Han gnäggar när jag kommer och ska ta in honom från hagen för att ta en tur i skogen. Vi gillar varandra!

I julas var vi en tur till Teneriffa, mannen och jag. Det var verkligen skönt med tanke på det vinterväder vi haft i år. Då behöver man verkligen lite värme och sol. Mannen han tjatar bara om hur trist väder det är i Sverige och att han skulle vilja bo utomlands på vintern. Tja vi får väl se hur det blir. Han kanske bor söderöver ett par månader om året. Det kan han ju göra om han vill. Jag får väl komma ner och hälsa på ibland.

Idag har jag hälsat på små szitsuvalpar (stavas det så?). Gud så söta de är! Små mjuka varma goa. Tre veckor gamla var de.

Lev väl och jobba inte för livet utan jobba för att leva.

KramiZ!


RSS 2.0