Nu börjar planeringen inför sommarens äventyr!

Har överlevt ännu en jul och nyår!
 
Julen var lugn och Sven och jag var hemma och firade med Linus, Mattias och Xin! Det var riktigt trevligt och vi satt och spelade julklappsspelet och jag blev utan klappar denna gången. Fast Sven förbarmade sig över mig och gav mig några av sina klappar. Han hade ju lyckats roffa åt sig flera stycken.
 
Nyårsafton firades med vänner. Jätteroligt och trevligt. Vi var här hemma och hade delat upp menyn på oss alla.
Maritin och Minna skulle ha förrätten med sig, Sven och jag gjorde varmrätten, Catarina och Andrej gjorde efterätten och Lotta och Jonas stod för snacks och godis.
Detta upplägget var fantastiskt bra! Spännande och se vad alla hade med sig.
 
På kvällen var det fyrverkerier vid sjön. Byalaget hade ordnat med det hela. Väldigt vackert och precis lagom som vi säger när något är bra.
 
Under helgerna har vi nu planerat en liten semester med motorcykel och lilla paven.
Jag har nog inte fått körkortet tills dess så vi får köra med en motorcykel.
 
Vi ska börja resan med färjan till Rügen. Där ska vi bo på spahotell i två nätter. Därefter bär det av till Berlin. Då firar vi en gammal tant som fyller 55 år! Känner inte henne så väl men ser henne i spegeln varje dag. Hon ska få se "Blue man group" och äta gott. Hon ska även i Berlin få bo på spahotell. Jädrans gottegris den där tanten.
Efter att den nyblivna 55-åringen sett Berlin så får hon åka vidare till Hertz. Där får hon nöja sig med att bo på Bikerhotell. Ska nog bli bra det med. Enl bilder och videoklipp från stället verkar det vara bra drag i baren. 
Resan avslutas med några nätter i Selle för att sedan bära av hemmåt igen. Den gamla tanten blir nog nöjd och glad efter detta. Allt detta ska hon få göra tillsammans med sin stora kärlek, Sven!
 
Inte nog med att den där gamlingen i spegeln får åka och köra motorcykel! Hon har börjat att spela trummor också! 
 
När jag var ung så sa alla de äldre att att det inte var någon ordning på de unga. Nu kan jag säga att det är inte någon ordning på de äldre. De tror att de är unga för evigt.
 
Tur att man inte är så gammal än!
 
Lev väl och dö inte nyfiken!
 
 

Mycket händer

Nu är det den absolut mörkaste tiden på året och än tycker jag att det är lite mysigt och än tycker jag att det trist och tråkigt.
Brunte sakanr nog mig mitt i veckan. Jag gillar inte att rida när det är mörkt ute. Vi har ju inte något ridhus så det blir bara på helgen jag tar en tur om vädret tillåter.
 
Att köra MC är inte hellr tal om. Det är trist det med. Men jag får tänka lite positivt, att det blir desto roligare att sätta igång till våren igen. Hoppas vi kan ta en liten mc-semester neråt Europa då, Sven och jag. Hade varit kul.
 
Nu får jag mest sitta och njuta av minnenna från i sommras som en annan gammal tant.
 
Min pärla från när vi hämtade hem henne. 
 
Nu står hon på vinterförvaring.
 
 
 
 

RSS 2.0