Läser

Just nu sitter Sven och läser min blogg här. Här kan han få reda på allt sånt jag inte kommit ihåg att berätta.
Det är ganska bra med en blogg för man glömmer ju själv lätt.

Lev väl!
Dö inte nyfiken!
;)

Husarrest.......?

I dag skulle jag åka till jobbet i vanlig ordnig. 
Det är en del att stöka med när det är morgon och man är alltid lite stressad när man ska iväg.
 
Idag var det en speciell dag för Sven skulle ta min bil till jobbet för att lämna den på service i Trelleborg. Han far iväg efter den obligatoriska pussen och "kör förskitigt" från mig.
Jag torkar håret och tar en sista slurk kaffe innan jag borstar tänderna och tar på lite mascara på ögonfransarna. 
Bimsan och Love ska ut i hundgården och de ska ha lite godis innan jag ska åka och så långt är allt frid och fröjd.  Står i hallen med jackan på mig och med handväskan på axlen och tittar lite snopen mig omkring. Ingen nyckel!! Jag har inte någon dörrnyckel så jag kan inte låsa dörren när jag ska åka! 
Sven har fått båda dörrnycklarna med sig till Trelleborg.
 
På telefonen. Sven

 
 svarar och jag berättar hur läget är! Han blir lika snopen som jag! FAN också!
 
Hur löste vi detta då? Alltså det gjorde vi inte utan jag har fått be om en semesterdag idag. Det är ju lov som tur är och inga elever i skolan och jag har inte några möten inbokade. Tur i oturen!
 
Jag känner det som om jag har en form av husarrest. Jag kan ju inte lämna hemmet olåst. Vad heter det egentligen? Jag är ju inte utelåst och inte heller inlåst......jag kan ju komma in och ut från lägenheten. Jag kan däremot inte gå hemifrån mer än möjligen ut i trädgården.
 
Å andra sidan har jag damsugit, tvättat golven, städat toan, tvättat tre maskiner tvätt och putsat 6 fönster. Då har jag även varit anträffbar på telefonen om det skulle ringa något jobbärende.
 
I morgon kommer Thea
 och ska underhålla oss i ett helt dygn. Kanske kan vi gå ut och busa för vänner och bekanta? Thea är Svens barnbarn och en jätte härlig unge som bara äääääälskar sin morfar!
 
Lev väl!
 
Kramiz!!
 
 
 
 

RSS 2.0