Måndag

Lov.
Körde in på parkeringen lite senare än vanligt, ca 8,25. Inte många bilar där inte! Ulla, Gunilla, Torsten och Ahmed samt Birger på plats. Efter ett tag ramlade även ekonomen in och rektor nr två. Kära Libidotekarien är naturligtvis på plats.
Vi har ett lite finare besök idag. Rufus. Rufus är en liten stilig herre som är väldigt lugn och tillbakadragen. Gör inte mycket ljud ifrån sig. Han är dagen till ära nybadad och friserad. Han är av arten, hund.
Han lyckades bli inlåst i cafeterian en gång när han var på besök. Stod där tyst och snäll och sa inte ett ljud. Alla ropade på honom men han svarade inte. Hela personalstyrkan gick skallgång både utomhus och inomhus. Vi kollade på bevakningskamerorna men kunde inte se vart han tagit vägen. Rektor som är ägare var helt förtvivlad. Efter mycket letade fick vi ge upp. Det var bara att ringa till polisen och till radio  malmöhus.
När jag var halvvägs hemma ringer rektor och säger att hon hittat honom. Då hade han lyckkats få ur sig ett litet ynkligt pip som hon hört och hittat honom inlåst i cafeterian. Om man nu ska bli inlåst någonstans så är det ju bra om det blir i skolans cafeteria där det finns lite godsaker att mumsa på.
vi fick tårta av Rufus dagen efter. En fin tårta med hans namn på och allt!

Än så länge är allt lungt på skolan och klockan är nu 10.15.

Såå! Då var lunchen avklarad! Stack till Chinabox och handlade. Det är fantastiskt vad mycket mat man får för 45 kronor. Är så mätt nu att jag skulle behöva sova en stund. Ska kanske sätta röd lampa på dörren en timma?

Ska sticka kl 15.30 idag för jag ska till frissan och bli fin!

Lev väl!

Kramis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0