Igår, idag och i morgon

I går var jag med vår svensklärare och avgångselever och såg "Änglar och Demoner". Den var riktigt bra.

Idag har det varit riktigt körigt.
Först skulle jag vara på utbildningsförvaltningen kl 8.30.
Nu är det så att vägverket håller på att lägga ny beläggning på motorvägen. Det arbetet sträcker sig någonstans från söder om Trelleborg och till halvägs till V Klagstorp. Man har två alternativ att köra om man ska från näset till Malmö. Det ena är just motorvägen det andra är att köra "gamla" vägen till Malmö.
Jag har resonerat med mig själv att man måste bestämma sig för vilket hålla man ska köra för det känns alltid som om man kör "fel" väg. Nu har jag bestämt mig för att köra "gamla" vägen.
Normalt kör jag vid 7.00-tiden för att slippa de värsta köerna men det var lite väl tidigt att köra idag så jag körde hemmifrån 7.30. Fy f-n!!! Det är verkligen ingen hit att köra vid den tiden. Det tog 45 min mot de 25-30 som det brukar när man ska in i centrum.
Mötet gick bra även om det är mycket att hålla reda på och få ihop alla trådar när jag är tillbaka till jobbet. Alla som ska ha info om elever och allt. Föräldrar som ska kallas till möte och personal som ska kallas till överlämnadekonferenser.

Sen ska jag se till att lärare får reda på vilka kriterier som gäller när de ska utse våra företagsstipendiater. Vi har företag som skänker stipendier till våra duktigaste elever. Ett företag skänker 8.000 kr i resepresentkort. Det skulle jag vilja ha.

Ringde och sjöng för min golfvännina som fyller år idag. Sjöng på spanska för henne. Vi träffades när på en kurs i spanska och även på en golfkurs. Tror det var golfkursen först sen lockade hon med mig på spanskan.
Hon blev jätteglad! Jag föreslog att vi skulle ut och spela golf i kväll men hon kunde inte för en avlägsen släkting skulle komma. Vi ska försöka att gå ut på lördag istället.

Hörde talas om en kvinna som har en man som är väldigt sjuk och hemtjänsten kommer och hjälper till dygnet runt. Dom ska komma en gång på natten och byta blöja på mannen. Denna natten så råkade kvinnan vara vaken när nattpersonalen kom. Det som var märkligt var att dom var bara inne i huset 1-2 min. På morgonen så såg kvinnan att blöjan som hon lagt fram på kvällen var borta. Den låg i soporna tillsamman med tre oanvända tvättlappar. Dom hade inte gjort någonting med mannen! Är det konstigt att hemtjänsten har dåligt rykte. Detta var förmodligen inte första gången.

I morgon är det fest!!!
Först ska jag jobba som sjutton på förmiddagen. På lunchen och eftermiddagen ska jag på avslutningsmöte med mina syv-sär-kollegor. Då ska vi äta arbetslunch på Långa Bryggan i Bjärred. Sen ska vi ha möte. Om vi hinner ska vi kika på konstutställningar.
Efter det är det fest! Ska käka lite mat och spela bowling med mina jobbarkompisar. Efter det är vi VIP-gäster på Swing In. Har inte varit ute och svingat de lurviga på länge så jag får se om takterna sitter i.

Det var mycket att skriva idag men jag har ju inte skrivit något på hela veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0